Köttet som hamnar i lådorna kommer enbart ifrån mina yngre djur. Jag transporterar själv djuren till ett närliggande gårdsslakteri. Slaktkroppen häng-möras på gammaldags vis i 14 dagar för att sedan styckas i benfria detaljer och köttfärsen mald med fetthalt på ca 15 %. Djuren är besiktade av veterinär.
Allt kött är benfritt, vakuumpackat, (färsen ca 1-kilospackad) detalj-och datummärkt.
Köttlådan innehåller ca 50% Detaljer och 50% Köttfärs.
KÖTTLÅDA: 1/4- dels, 1/6-dels styckad beroende på slaktkroppsvikt. Lådans vikt varierar från ca 30-45kg.
Detaljer i lådan: Oxfilé, Ryggbiff, Entrecoté, Innanlår, Ytterlår, Rostbiff, Rostas eller Flankstek, Fransyska, Nötrulle, Högrev, Bogstek, Grytbitar och Köttfärs.
PRIS: 168 kr/kg kött inkl. moms.
Leverans våren 2024: 12/4 (fullbokat) och 3/5 (fullbokat)
Till hösten 2024 försäljning i mån av tillgång. Välkommen med er förfrågan och beställning.
Evas mobil: 0708-244721